پودر زنجبیل و بررسی خواص و نحوه استفاده برای لاغری

ادویه ها علاوه بر اینکه به غذاها طعم و عطر ویژه ای می بخشند، خواص دارویی بی شماری هم دارند. یکی از این ادویه های پرفایده، زنجبیل است. زنجبیل به شکل های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد، بسیاری ترجیح می دهند که از این ادویه به صورت تازه استفاده کنند و برخی دیگر پودر شده آن را در انواع غذاها و نوشیدنی ها به کار می برند.

پودر زنجبیل چیست؟

زنجبیل ریزوم گیاه زنجبیل است ولی اغلب آن را ریشه این گیاه می دانند. زنجبیل یک گیاه دارویی است و هزاران سال است که به دلیل خواص درمانی که دارد، مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه فواید زیادی دارد از جمله اینکه برای تسکین سرگیجه و دردهای بدن بسیار مؤثر است. هم چنین می تواند از تهوع و بیماری های مفاصل پیشگیری کند. زنجبیل حتی می تواند در درمان اضطراب و بهبود عملکرد مغز نیز کمک کند.

ترکیبات و ارزش غذایی زنجبیل

مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی مختلف در زنجبیل وجود دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم:

یک قاشق غذاخوری زنجبیل حاوی این ترکیبات است:

  • 4.8 کالری انرژی
  • 1.07 گرم کربوهیدرات
  • 0.12 گرم فیبر
  • 0.11 گرم پروتئین
  • 0.05 گرم چربی
  • 0.1 گرم قند

هم چنین زنجبیل دارای ویتامین ها و مواد معدنی به شرح ذیل است:

  • ویتامین B3 و B6
  • آهن
  • پتاسیم
  • ویتامین سی
  • منیزیم
  • فسفر
  • فلز روی
  • فولات
  • ریبوفلاوین
  • نیاسین
مازیار یزدانی پور وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *